Cursed Mansion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cursed Mansion

Cu mult timp in urma acest loc a fost blestemat de catre un demon puternic.Multi sunt cei ce indraznesc sa calce aici insa putini sunt cei ce raman in viata

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dincolo de peretii blestemati

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Silk Alice

Silk Alice

Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 03/08/2009

Dincolo de peretii blestemati Empty
MesajSubiect: Dincolo de peretii blestemati   Dincolo de peretii blestemati EmptyMar Aug 04, 2009 1:20 am

Isi ridica trupul gol din pat.Se prinse cu mainile de cap ,avand o durere de cap ingrozitoare.Lua cu greu un halat de matase de culoare albastra si lua o gura din vodka.
Sus In jos
Ayden

Ayden

Numarul mesajelor : 257

MesajSubiect: Re: Dincolo de peretii blestemati   Dincolo de peretii blestemati EmptyMar Aug 04, 2009 5:42 am

Se uita prelung la usa , apoi batu subtil in ea , un sunet slab auzindu-se in ecou.
Sus In jos
Silk Alice

Silk Alice

Numarul mesajelor : 14

MesajSubiect: Re: Dincolo de peretii blestemati   Dincolo de peretii blestemati EmptyJoi Aug 06, 2009 12:36 am

-"Nu putea sa isi gaseasca un alt moment?"
Arunca paharul pur si simplu pe geam apoi vocea sa masculina rasuna in incapere:
-Mda, intra.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

Numarul mesajelor : 334
Data de inscriere : 04/08/2009

MesajSubiect: Re: Dincolo de peretii blestemati   Dincolo de peretii blestemati EmptyJoi Aug 06, 2009 5:31 pm

Fara sa stau pe ganduri imi fac si eu aparitia ciudata pe tavanul din incapere dar invizibil...cred ca imi va simti prezenta ... Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dincolo de peretii blestemati   Dincolo de peretii blestemati Empty

Sus In jos

Dincolo de peretii blestemati
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cursed Mansion :: Conacul Blestemat :: Dormitoarele-
Mergi direct la: