| Don Guliomn ... piatra sacra ... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lorex Nampheniti
Numarul mesajelor : 334 Data de inscriere : 04/08/2009
| Subiect: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mar Aug 04, 2009 7:55 pm | |
| -Cat de pasnica poate fi viata , inafara de inceput si de sfarsit ... stand aici ma simt linistit ...in rest ori sunt agitat ,ori furios si plin de ura ... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
Numarul mesajelor : 180 Data de inscriere : 03/08/2009 Varsta : 30 Localizare : The Facility
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mar Aug 04, 2009 8:27 pm | |
| -Ce te linisteste atat de mult la acest loc ?se auzi brusc vocea brunetei. Isi stranse genunchii la piept,prinzandu-i cu mainile si continua sa priveasca in directia lui Lorex. | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mar Aug 04, 2009 8:30 pm | |
| -Viata mortilor , e atat de linistita ... nu ma simt agitat aici , nu cand nu sunt unele persoane ... dar tu ,Talia ce faci aici ? spun eu pe un ton seducator si cu o privire calma si totusi cu o nuanta rece in ochi . | |
|
| |
Talia Leonore Ute
Numarul mesajelor : 180 Data de inscriere : 03/08/2009 Varsta : 30 Localizare : The Facility
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mar Aug 04, 2009 8:32 pm | |
| Caminul mi se pare prea aglomerat ... Si nu sunt obisnuita cu asta.Aici e mult mai liniste,ii raspunse ea simplu.Nu am mai fost intr-un cimitir pana acum ... "Desi am vazut destui morti ... " | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mar Aug 04, 2009 9:16 pm | |
| -Aham...cobor si eu asezandu-ma turceste langa ea si privind luna rosiatica. | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mar Aug 04, 2009 10:11 pm | |
| Observa si ea luna si iis indrepta privirea catre cer,spunand apoi. -Timp de 10 ani nu am vazut niciodata cerul,murmura Talia.Acum ... mi se pare banal si plictisitor ... | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 12:13 am | |
| -Eh... asta e , uneori e banal alteori e interesant. | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 1:05 am | |
| -Ce crezi despre stele?intreba brusc Talia.Nu te-ai gandit niciodata ce este acolo,sus ? | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 2:20 am | |
| -Mii de gaze , dar o lume fara poluare ... dar nu exista aer ... Posibil sa existe si alti ,ori ca noi ori diferiti de noi. | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 2:59 am | |
| -Scuze,murmura bruneta intinzandu-si si ea pe spate si intorcandu-si privirea spre el.Pentru intrebarile fara noima ... | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:03 am | |
| Am privit-o fermecator de la abdomen pana la frunte ... -Sti... esti mai placuta ... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:18 am | |
| -Mai placuta ?repeta Talia continuand sa il priveasca. Isi acoperi cu mana stanga gura,insa nu isi putu ascunde cateva urme slabe de zambet. -In ce sens ?intreba bruneta in continuare. | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:29 am | |
| -Pai... cu totul ca in rest pari mai dura ,dar o mica urma e ca esti mai draguta... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:32 am | |
| -Mama m-a fortat sa ma comport asa,incerca ea sa ii explice.Ideea era sa devin o arma perfecta,care sa ucida la comanda,fara a sta pe ganduri.La trei ani imi preda tehnica razboiului ... | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:37 am | |
| -O doamne , ce crud... spun eu intinzandu-ma langa ea stand cu capul pe mana stanga si privind-o. | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:44 am | |
| -Nu chiar.Daca era vorba de un baiat nu ti s-ar fi parut atat de crud,nu ?In cazul meu,dupa 22 de incercari de recreare ale unui experiment dupa un cod genetic,au pierdut cromozomul "Y" , asa ca au sugerat o clona feminina.Mama era unul din savantii participanti la experiment si s-a oferit sa actioneze ca mama surogat.Pana la varsta de 10 ani memorasem toate tehnicile folosite in razboaie si inca de la 5 ani m-au trimis in misiuni pe teren ... | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:48 am | |
| -Nu conteaza ce sex esti ci chestia e ca de la 3 ani majoritatea nu au capcitatea da a invata ce ai invatat tu si chiar si pentru uni vampiri , par a fi o obligare ... majoritatea doresc libertate... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:52 am | |
| -Da,insa ... vezi tu ... Am fost ... programata intr-un fel sa respect ordinele,asa ca atunci cand mi s-a ordonat sa o ucid pe Dr. Sarah Kinney (mama) a trebuit sa indeplinesc ordinul.Doua zile mai tarziu am evadat ... Nu cred ca am fost tocmai un experiment 100% reusit,ofta bruneta.De atunci am ratacit prin orase.Am ajuns chiar si in San Francisco,unde am locuit o perioada cu rudele Sarei. Dupa cateva clipe de tacere,timp in care privi cerul ,se intoarse din nou spre Lorex,sprijinindu-se intr-un cot. -Tu cum ai ajuns aici ? | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 3:57 am | |
| -Hm... am venit aici sperand sa pictez cate ceva ,dar unele tablouri sunt neterminate ... pentru ca sunt completate cu unghiuri diferite ... mai am de adaugat , dar e placut uneori aici. Cunosc cat de cat persoane noi si unele cu chipuri asemanatoare cu cele din trecut... Ciudat dar adevarat , renasterea e adevarata si totusi schimbatoare . Majoritatea iau chipul alcuiva si seamana leit la imagine si diferit la atitudine... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 4:00 am | |
| -Ce persoane de aici iti amintesc de trecut ?Si ... cand ai timp ... mi-ai putea arata din tablourile tale ?intreba bruneta apropiindu-se cativa centimetri de Lorex. | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 4:03 am | |
| -Da daca doresti... Pai , in Anglia ... matusa mea ,Jose avea chipul alb si un par auriu,un auriu superb ...ochi verzi si era slabuta ... cat mine la inaltime ... si am vazut in acest oras , o fata la un magazin de haine semanand perfect cu ea , normal ca matusa mea murise fiind o muritoare ... nu era vampir , unchiul meu o iubea mult de tot incat nu dorea sa o raneasca... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 4:06 am | |
| -Atunci ... ca in cazul lui Hokan,de ce nu a transformat-o intr-un vampir ?Vreau sa spun ca ... uneori ideea de eternitate poate fi destul de tentanta,surase Talia. | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 4:09 am | |
| -Unchiul meu imi spusese un secret destul de romantic... ca dragostea va piere daca el nu ii va simti mirosul sangelui ei , mirosul ei era ca mirosul teilor dar mai puternic ... se simtea cand intra in incaperi stiind ca a fost acolo ... nu era singura muritoare , mai era si verisoara mea de gradul doi ... era bruneta cu parul lung pana la mijloc ,ochi caprou spre portocaliu si o fire copilaroasa si foarte prietenoasa.... | |
|
| |
Talia Leonore Ute
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 4:13 am | |
| -Trebuie sa fi fost o persoana foarte draguta,zise Talia gandindu-se in acelasi timp ca pana atunci nu prea cunoscuse persoane care sa se comporte amabil cu ea. Rudele ei fusesera destul de reci atunci cand se prezentase,tratand-o ca pe o responsabilitate,si considerand-o rezulttaul unei aventuri de-o noapte a mamei ei,Sarah nu facuse decat sa o invete ceea ce i se ceruse,iar ceilalti ... ii ramasera total indiferenti. -Cand au trait ?Vreau sa spun ... cand a trait matusa ta ? | |
|
| |
Lorex Nampheniti
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... Mier Aug 05, 2009 4:18 am | |
| Acum o miie de ani... iar verisoara mea inca traieste si calatoreste prin lume... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Don Guliomn ... piatra sacra ... | |
| |
|
| |
| Don Guliomn ... piatra sacra ... | |
|