Cursed Mansion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cursed Mansion

Cu mult timp in urma acest loc a fost blestemat de catre un demon puternic.Multi sunt cei ce indraznesc sa calce aici insa putini sunt cei ce raman in viata

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pacat... eu ti-am fost alaturi

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

Numarul mesajelor : 334
Data de inscriere : 04/08/2009

pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 3:59 pm

Ma uit confuz si stau nemiscat ,ma intrebam ce s-a intamplat sperand sa nu fie ceva de rau...
Sus In jos
Hokan

Hokan

Numarul mesajelor : 1076
Data de inscriere : 03/08/2009

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:01 pm

-Umm..Mai sti ce ti`am zis mai devreme,nu?Trebuie sa ajung acasa sa`mi iau medicamentele.
Privesc in jur insa nu`mi dau exact seama drumul spre casa mea.
-Umm...Ma ajuti?
Isi privi ceasul vazand ca mai avea doar 10 minute la dispozitie si daca nu ajungea acasa la timp devenea agresiv.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:07 pm

-Da te ajut, spun eu repede si il i-au de mijloc teleportandu-ma nebuneste si pana la urma am vazut casa lui si m-am teleportat inauntru... Poftim...
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:10 pm

-Ah,ce ...rapid ai fost.Multumesc mult.Poti ramane aici daca vrei...
Se duse langa un dulap,deschizand un sertar.Lua cateva medicament mergand spre bucatarie.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:13 pm

M-am asezat pe canapea intins privind putin incaperea si inchizandu-mi ochi ... eram putin obozit.
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:14 pm

Mi`am luat medicamentele simtindu`ma mai bine.Ma intorc in camera vazandu`l intins pe canapea aproape adormit.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:15 pm

Casc un pic deschizand un pic gura si continui sa stau nemiscat...
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:17 pm

Ma apropi de el mai mult.
'Cred ca a adormit.'
Il acoper cu un cearceaf asezandu`ma apoi in pat.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:19 pm

Ma ridic imi frec ochi si ma duc sa cercetez locul ... ma rezem de usa din camera lui scotand un scartait puternic.
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:23 pm

Imi deschis usor ochii auzind scartaitul si il privesc pe baiat.
-S`a intamplat ceva?
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:26 pm

-Nu , dar sti ca vampiri nu prea dorm , eu ma odihnesc in 5 minute si au trecut ... scuzama ca te-am deranjat ,spun eu stand cu mainile in san.
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:28 pm

Ma ridic din pat.
-Nu m`ai deranjat,chiar deloc.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:31 pm

Imi deschid gura cu colti lungi .
-Ai sange pe aici ?spun eu muscandu-mi degetul si band din sangele meu.
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:33 pm

Fac un pas in spate.
-Nu cred....Sti ca nu consum sange...prea des.
Apoi ma apropii de el dand din umeri.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:53 pm

-Aham...spun eu cu degetul in gura apoi scotandu cu un pic de sange si refacanduse la loc .
Ma apropriu de el aplecand chipul de a lui aproape sa il sarut doar daca accepta el.
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:55 pm

Ma apropii de buzele lui inchiznadu`mi ochii.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:57 pm

Il sarut tandru si ii masez buzele . Il i-au in brate .
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 4:58 pm

Continui cu un sarut pasional tinandu`l in brate.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:00 pm

Ii introduc limba si il tin strans in brate mergand spre pat...
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:02 pm

Ma las condus de el jucandu`ma in acest timp cu limba lui.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:04 pm

Il trantesc in pat si ma urc peste el imi desprind buzele in acel timp si il ling de la lobul urechi pe gat in jos spre piept desfacandu-i camasa alba.
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:05 pm

Imi prind mainile de gatul lui lasandu`ma sarutat.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:07 pm

Lingandu-l las o dara de saliva si ma joc cu sfarcurile lui invasrtindule usor ...
Sus In jos
Hokan

Hokan

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:08 pm

Corpul imi vibra usor scotand cateva gemete de placere.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 EmptyMier Aug 05, 2009 5:12 pm

I-l sarut din nou introducand limba in timp ce mana ii mangaia abdomenul apoi soldul stang si desfacandu-i slitul de la pantaloni...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pacat... eu ti-am fost alaturi   pacat... eu ti-am fost alaturi - Pagina 5 Empty

Sus In jos

pacat... eu ti-am fost alaturi
Sus 
Pagina 5 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cursed Mansion :: Orasul :: Centrul Orasului-
Mergi direct la: