Cursed Mansion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cursed Mansion

Cu mult timp in urma acest loc a fost blestemat de catre un demon puternic.Multi sunt cei ce indraznesc sa calce aici insa putini sunt cei ce raman in viata

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce e la subsol? O baie cu namol...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

Numarul mesajelor : 334
Data de inscriere : 04/08/2009

Ce e la subsol? O baie cu namol... Empty
MesajSubiect: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 1:23 am

Cobor scarile in halat si cu un prosop in mana cu o privire rece dar cu un chip calm.
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

Numarul mesajelor : 180
Data de inscriere : 03/08/2009
Varsta : 30
Localizare : The Facility

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 1:26 am

Ratacea bineinteles prin imprejurimi si,cum deja vizitase podul cu cateva zile in urma,ajuns ein scurt timp la subsol.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 1:28 am

Ajunsesem la usa din baia centrala ,asa ii spuneam eu si o deschid ...
-Camera cu terapie ehe... sper sa nu fiu singur...dar cred ca voi fi ...bine inteles , toti ocupati desigur.:-??
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 1:56 am

-Bun ... si locul asta se presupune a fi ?se trezi Talia intreband cu voce tare.
"Offf ... cine stie pe unde am mai ajuns de data aceasta ..."
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 2:04 am

-Tam tara ...tam ta-ra ... tam ,tam ta-ra ...cantam eu in timp ce imi dadeam halatul jos find in slip si intrand in "cada" cu namol.
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 2:08 am

"Eee ... uite ca raspunsul nu a intarziat sa apara ... "
-Salut,zise Talia zambind si asezandu-se pe calorifer.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 2:10 am

-Buna ... ce faci Talia ?spun eu apoi luand o gura de vin. Nu vi si tu sa imi ti companie ?
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 2:16 am

-Daca nu te deranjeaza sa-mi explici ce e ... chestia asta ... ^^"
Privi putin incurcata namolul,asteptand un raspuns destul de simplu.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 2:50 am

-Baie cu namol, iti face pielea fina si nu mai arati batran... Razz
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 3:02 am

Chcoti auzindul si se sprijini pe marginea cazii.
-Nu mi se pare ca arati deloc batran,zise bruneta zambind.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 3:08 am

-Ehe... la ani mei nu ,alfel eram o fosila ,dar tot imi place sa ma tratez.:PHaide vin-o , te roggg*puppy eyes*
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 3:10 am

-Scuze,dar nu prea vad cum m-ar ajuta chestia aia,se stramba Talia privind namolul.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 3:17 am

Ma teleportez in spatele ei find curat ca lacrima si o iau in brate si o pup pe obraz.
-Haide ...
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 3:25 am

-Oh,bine,insa tu vei fi responsabil daca voi mirosi toata ziua a ... chestia aia,se stramba in continuare Talia privind namolul.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 3:32 am

-Ehe...bine , si asa o sa facem baita cu petale de trandafiri daca vrei si vei mirosi numai si numai a trandafir ...
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:04 pm

-OK,ok,m-ai convins ... Acum insa ... altceva.Nu am costum de baie si nu cred ca am timp sa plec acum la cumparaturi ... ^^"
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:12 pm

-Ia sa vedem cu ce ne imbracam sau ramanem naked?spun eu muscand-o de lobul urechi si mangaindu-i abdomenul tot mai in jos.
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:19 pm

Se intoarse catre el,muscandu-si buza de jos,insa se ridica in acelasi timp de pe marginea cazii,dandu-i mana la o parte.
-I said that I don't have a swimsuit,not that I don't wear underwear, right?
Se descalta,lasandu-si sandalele intr-un colt si isi dadu jos bluza,ramanand numai intr-un sutien negru.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:22 pm

-Ok, spun eu scurt si ma bag in namol ,ma intind si imi iau apoi o gura de vin.
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:25 pm

Isi dadu in final jos si fusta si intra in cada,strambandu-se putin la inceput.Bineinteles ca dupa putin timp se obisnui si se aseza in preajma lui Lorex,luandu-i apoi paharul din mana si gustand vinul.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:26 pm

Zambesc seducator si o trag langa mine lingand-o rapid pe gat apoi prefanduma ca nu am facut nimic.
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:27 pm

Tresari,intorcandu-i o priivre putin mirata si incurcata,insa nu-i spuse nimic,aplecandu-se apoi sa lase paharul de vin pe o masuta din apropiere.
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:28 pm

Adoram privelistea dar tacut imi iau o cireasa din bolul din stanga mea.
Sus In jos
Talia Leonore Ute

Talia Leonore Ute

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:33 pm

OOC: Mai intai capsuni in jacuzzi si acum cirese ? ; ) ) Delicious =^.^=
BIC
Isi musca inca o data incoluntar buze inferioara,insa se opri la timp cat sa nu ii dea sangele.

Ultima editare efectuata de catre Talia Leonore Ute in Joi Aug 06, 2009 5:37 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Lorex Nampheniti

Lorex Nampheniti

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... EmptyJoi Aug 06, 2009 5:35 pm

Ii intind una stiind ca ii place si zambesc calm.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce e la subsol? O baie cu namol...   Ce e la subsol? O baie cu namol... Empty

Sus In jos

Ce e la subsol? O baie cu namol...
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cursed Mansion :: Conacul Blestemat :: Subsolul-
Mergi direct la: